onsdag 22. juli 2009

Fantastiske dager

Fovell og Kvitsøy 141

Hei igjen alle sammen.Har nå slått opp kontoret mitt rett utenfor Egersund i en liten fin bukt.Har ikke vært så aktiv på bloggen de siste dagene grunnet en fantastisk motagelse på Kvitsøy og at jeg har hatt besøk på kontoret mitt i noen dager.Kontoret er så lite at det ikke er plass til pc,to personer og ludo.Så vi valgte bort pc og heller koste oss med ludo.Har hatt eget support team nedover til Egesund (vivå og Jon-Even).De har ordna med overnatting,mat og plass til kajakken.

Fovell og Kvitsøy 155

Så var det velkomsten jeg fikk på Kvitsøy.Helt utrolig.Jeg blei helt satt ut.Startet på søndag morgen fra Haugesund etter noen flotte dager med ungene.Gikk greit gjennom Smeasundet til Kopervik.Så tok det seg opp og jeg fant fort ut at jeg ikke ville være på Kvitsøy tilkl tre.Ringte til vivian og hun sa bare slapp av alt under kontroll.Fant fort ut at det er var noe på gang.Krysset fjorden over til Bokn og da så jeg den deilige skuta til David i det fjerne med noen etter seg.Da kilte det i magen min.Klarte og få tatt fram mobilen og fortalte hvor jeg var.

Fovell og Kvitsøy 126

Der kom de,Dajar,båten til Alfild og Abben med masse folk i.Skikkelig stilig.Blei enige med dem at jeg skulle prøve og krysse Boknafjorden.De fulgte meg litt så forsvant de i retning Kvitsøy.For et slit jeg fikk,syntes ikke jeg kom av flekken til tider.Regnet at det ikke var mange igjen der når jeg kom fram.Endelig over,padlet innover kanalen og der møtte jeg Kristian i sin første tur i kajakk,så hørte jeg noe hyling bak meg.Der kom Håkon og Steffen padlende ganske trøtte etter og ha sett meg langt inne mens de var litt på feil plass.Steffen var som vanlig godt kledd for en skikkelig padletur i kuling,tror bare han hadde på seg sandaler.Håkon som er ivrig padler hadde utstyret i orden.Padlet ilag innover og jeg lurte på om det var folk enda.De sa at det var noen der enda men at jeg var en treg padler.Ha ha.Rundet hjørnet, jeg først med Steffen og Håkon på hver side.DEr på Dajar stod det en skokk med folk og ropte og heia.Telte 100 bein delte på to og da blei det ca 50 personer.Helt sykt,jeg er glad jeg hadde mye salt i tryne fra overfarten så de ikke så tårene mine.Det som gjorde mest inntrykk var min kjære far som har ventet på dette øyeblikket i to måneder,han hylte høyest ,hadde han vært i god gammeldags form hadde han møtt meg svømmende i Boknafjorden.Er sikker på at det ikke var bare meg som hadde tårer i øynene.Det var så sinnsykt kjekt og se alle igjen.Øyvind såg ut som det var han som hadde været ute i 70 dager.Du kunne vel tatt skjegget ditt.Der var de,masse fra jobben,venner,familie,kjærester til jentene mine og sikkert noen fra Kvitsøy og.Fikk ikke med meg alt i levenet.Fovell og Kvitsøy 179

Det bli mye latter og prat på kaien.Låg et betel skip ved siden av og,lurte litt på om de hadde lei det og men heldigvis hadde de ikke det.Gardinene på betelskipet blei fort dradd igjen når de så gjengen på kaien.Fikk en svær flintstek av David og sjokoladekake til slutt.Klarte ikke å få snakket så mye med alle men dere skal vit at det er noe av det flotteste jeg har opplevd.Mesteparten dror med fergen kl ti.blei stille på kaien etter det kan du tro.Satt oppe til tolvtiden med resten før Vivian og meg fikk låne sengen i Alfhilds sin båt.Dagen etter var jeg klar igjen.Rikki og meg satte ut mot Grønningene og så mot Kjarten,der skilte vi lag .Takk for du var med meg Rikki.Padlet så videre til tananger hvor jeg skulle treffe Jan og gjengen hans.Holdt på og bli smasja mellom to supplibåter på vei inn,men ga gass for på land så ventet det en svær hamburger.Kjekt og få treffe arbeidskammeratene til Jan,en skikkelig fin gjeng.Mens vi satt der og spiste ringte Atle og spurte om jeg ville ha med meg noen pizza rester på turen,selvfølgelig.Han og faren kom ned og vi pratet en stund før jeg satte ut mot Ølberg.For en kryssing,svære bølger og masse regn,men kom over til slutt.Der stod Supporter teamet mitt og vi slo opp teltene.En tysker i en svær bobil ved siden av lo fælt da han så teltene med kajakken ved siden av.haugesund egersund 18-22juli 010

Fikk besøk av familien en gang til pluss Anne-kate,Pingen og Einar fra Hana.Det var kjekt og møte dem igjen.Dagen etter var målet Sirevåg,men først skulle jeg på p1,gruet meg fælt men tror det gikk greit,Solabladet kom og.KEM E D SÅ RINGE TE ADLE DISSE HERANNE AVISENE OG RADIOANE? iverfall ikke meg.Hadde en nydelig tur nedover jæren.Padlet forbi kongeveien hvor mor og far elsker og rusle,for de av dere som ikke har vært der er det en tur til og anbefale.Varhaug gamle kirke er bare helt rå.Bitte bitte liten.Fuglene har og kommet tilbake etter og ha forsvunnet rundt møre/sogn.Vivian var glad jeg ikke så så mye fugler mere,men det hen ikke vet at jeg har 77 bilder av måker på lager.måker 005

Kom så til Sirevåg hvor Eivind stod på kaien med en kald pils,deilig.Snakket litt med han før vi lasset opp bilen til Vivian og  kjørte ti Ognatun.Hadde en fin kveld der.Dagen i dag har jeg snakket med aftenbladet(tar vist aldri slutt) før jeg padlet mot Egersund i sterk motvin.Havna tilslutt rett utenfor.Får håpe det er bedre vær i morgen.Igjen tusen tusen takk til dere alle som ønsket meg velkommen hjem,er kjempe stolt over og kjenne der alle.

Vi snakkes snart igjen Mvh Tom

9 kommentarer:

 1. Øyvind Amundsen22. juli 2009 kl. 19:47

  Å så kjekt å treffe deg igjen.
  Ble tatt mye bilder og film. Men du kunne vel funnet et bedre bilde av familien enn det!! Nå tror alle at jeg ser slik ut i virkeligheten :-)
  God tur videre til neste "magiske punkt", Lindesnes.

  SvarSlett
 2. HEI IGJEN!
  Kjekt å lese bloggen din igjen! Ja, håper du har fått roet deg litt et alt "oppstyret" i det siste. Men godt å høre at du satte pris på det. Du har rett i at far hadde nok vært midtfjords, hvis alt hadde vært som før. Men han var glad han fikk oppleve dette å se deg, så han snakker om det hele tiden.
  Så får vi håpe Listalandet vil være snilt noen dager så du får kommet deg rundt "hjørnet".
  Godnatt!
  Klem fra mor og far.

  SvarSlett
 3. Tom, så fantastisk å se og å lese alt dette. Det var så dumt jeg ikke rakk å bli med. Feil sted til feil tid, hele tiden ! Har blitt fortalt om alt som skjedde. Gleder meg til å se bildene. Ble så glad da jeg hørte deg på Reiseradioen. Du er skikkelig proff nå ! Og når du ringte til meg da vi var på toget hjemover, var jeg helt rørt ! Så glad for at alt ble vellykket, både med de tøffe dagene ute i havet, med mottakelsen i Haguesund og Kvitsøy, og disse litt rolige dagene etter. Riktig god tur videre. Savne deg eg og !
  Torild

  SvarSlett
 4. Heisann Pappa..

  Nå har eg akuratt hørt deg på reiseradioen.. for dokk andre så kanskje ikkje fekk hørt det så går dokk bare inn her : http://pod.amobil.no/play/?id=382&episode=104672&start=1 og spol fram t 88:00 =)

  I tillegg t det e du jo i stavanger aftenblad =) hehe.. Så kjekt.

  Koste oss masse på Kvitsøy. Det va ein kjempe vellykka kveld =) Og utrolig kjekt å få væt ei heile helg med deg i haugesund =) Kjempe gla i deg. Kos og klem

  SvarSlett
 5. Hei Tom!
  Vi på Koffabu følger med hver dag. Det ble kun Kristian som hadde anledning å treffe deg på Kvitsøy - vi er på fjellet og ser etter ryper..... Tankene var hos deg hele dagen, kjekt å høre deg på radio og lese om deg i avisen (vi er ingen tystere!) + bloggen idag. God tur videre ned mot sørlandet.

  SvarSlett
 6. Heia Tom!
  enk nå er du kommet til Lindesnes! Helt fantasatisk Har fulgt med deg i hele dag.
  Gratulerer! Kjempestolt av deg!
  Klem fra mor

  SvarSlett
 7. Øyvind Amundsen24. juli 2009 kl. 22:44

  Gratlerer med Norges sydligste punkt.
  Bøyer meg i støvet.

  SvarSlett
 8. Hei onkel Tom. Tenk at du har kommet til Lindesnes, Norges sørligste punkt. Da du kom til oss på Kvitsøy satt jeg så høyt i masten at jeg ikke kom med på bildene. Hehe :-) Ha en fortsatt go tur videre og lykke til.

  SvarSlett