onsdag 8. juli 2009

Bilder og filmer fra 06.06.09 til 29.06.09

Hei hei =)

Dette er Camilla igjen. For noen dager siden fikk jeg en ny minnebrikke i posten, med full av bilder. Jeg har derfor laget en ny film, men denne gangen med en ikke så trist sang. Pappa sa en sang jeg skulle ta på, men den husket jeg desverre ikke navnet på når jeg begynte på filmen. La derfor til en annen sang jeg vet han liker godt (helt siden han så traileren til "Miami Vice"). Håper dere liker denne filmen også og pappas "dance moves".

Edit: Så filmen på jobb, da hørte jeg ikke noe av det pappa sa på filmene. Vet ikke hvorfor. Hørte det fint hjemme, men ikke her. Kan være det er slik hos dere også, så beklager viss dere ikke hører noe, f.eks av den fine sangen hans.

6 kommentarer:

 1. HAHA du e gode å danse og synge, pappa! Kjempe bra film Camilla har lagt, komme nok te å se denne og mange ganger.

  SvarSlett
 2. Hei Tom!
  Nettopp lest værmeldingen for Stadthavet. Den var dessverre ikke så bra. Det er jo spesialvarsel for akkurat den strekningen.Uff, ja, du tar det nok med ro og følger med selv! Hilsen mor.

  SvarSlett
 3. Øyvind Amundsen8. juli 2009 kl. 23:30

  Vi ler og ler her i Vigå. Michael Jacksen har fått en etterfølger med hamburgerkropp uten sangstemme. Det e någe av det løggnaste eg har sett siden bilder av konf.dressen din, og fjeset på Knut-Inge itte eg kassta ein murstein i håve hans. Men flotte bilder.
  Takk Tom & Camilla.

  SvarSlett
 4. Fjeset t Knut-Inge når du kasta ein murstein i håvet på han? Koffor i alle dager gjorde du det? heehhe..

  Har ikkje lagt merke t det før nå, men se når pappa danse. Jay Z synge "I came, I saw, I conquered" akuratt når pappa tar hendene opp i været. KULT!!! Passte perfekt inn der.

  SvarSlett
 5. Nå har rødene fra bjørkå i pibå di komt ut gjønæ kjellarvinduå. Vurdere å ringa feiarvesenet i Byaslandet for å få fjerna det før du komme tebage. Det stenge for måronsolå. Eg har klypt plenen din 6 gånge siden du reiste. Avtalen va vel at du sko ta me ein kvadrat me forblendingsstein for kver gång eg klypte. Håbe du har møye stein me i kaijakken. Du kan gå innte den nye ferje-terminalen i Tananger så kan eg ta imot. Forresten e det kjekt å fylle med det du holde på med - du e snart ein forrektige Hana-gutt. Helse fra adle i nabohuset. God tur videre !

  SvarSlett