torsdag 11. juni 2009

Grytøya

Heia.Ja nå er jeg ferdig med Senja trodde alldri den øya skulle ta slutt.Været di siste dagene har vært fint men mye strømm og motvind til tider.Krysset Vaagsfjorden i morges i stille hav over til Bjarkøy,hadde fått tips at der var det fint og det var det (takk for tipset Håkon på Bersagel)små øyer med et yrende fugle liv og ett krysstallklart vann,solen skinte og jeg nøt turen.Da jeg kom ut i Andsfjorden blei det andre boller der er det hav rett ut,jobba som en gal med og komme meg rundt neset til Grøtavær,klarte det i siste kiten nå er det stiv kuling her og det ser ut for at jeg må slå opp teltet her,padler over et lite sund her der det er en fin sandstrand.Skal ta skjegget og her først tenkte jeg,har fått lov til og bruke et gammelt sjøhus her der det er varmt vann og strøm.Handla litt og idag i en bitte liten butikk hvor sjefen i butikken jabba som en gal og lurte på hvor jeg kom ifra,koselig.Snakket og med en mann her nede på brygga han sa at det kommer til og blåse en del frammover,håper han tar feil.Ellers så er det Nordsjørittet på lørdag hører jeg,ønsker alle de jeg kjenner en riktig god tur spesielt deg Vivian.Dette klarer du det vet jeg legg deg bag en med stor rumpe og få litt hjelp der.
Har vært litt inne og sett hvor mange som er inne på bloggen og det begynner og bli en del.Har hatt ca 21000 sidevisninger,7967 personer fra 38 land det er jo bra,men 19000 av sidene er det nok min bror Øyvind som har vært inne på.Ja nå kom det en mann her og sa at vinden spakner nok snart hm,han andre sa det kom til og blåse en uke.Ja ja får bare vente mat har jeg,dere får ha det bra nå går jeg inn og skjegger meg. Tom.

7 kommentarer:

 1. Heia Tom nabo. Veldig tøft opplegg du har. Det vi andre drømmer om , bare gjør du. Høres veldig strabasiøst ut, men du pleier jo å være i brukbar form... Dersom du skulle glemme å svinge til venstre rundt lindesnes , så er du hjertlig velkommen inn på kaffe til oss her nede i Brüssel. God tur videre. Mvh Helge Boganes m/fam.

  SvarSlett
 2. Hei igjen :-)

  Sååå søte oter, eller mink, eller ilder eller ka det va på det første bildet hehe :-) Og du blir jo regne kjendisen snart så mange som e inne å følge med på turen din.

  Nå gikk akkurat Cato og Katrine fra meg og mamma, me har spist gode hjemmelagte pizza for Cato sin bursdag. Det va kjempe koselig. Så fikk me melding av Camilla der det sto "GO BRITNEY", så hu kose deg nok masse i London med jentene.

  Hørte at det blåste og va mye bølger i slutten når du hadde padla, litt skummelt. Men godt å vite at du tar det kuli og ikkje tar noen sjanser. Nå ska eg ut på tur med Grappa, hunden te Marianne, ska passe hu over helgen. Glede meg :-)

  Ha en fin kveld, og sov godt. Glad i deg!

  SvarSlett
 3. Flott Oter og nån hæftige brilla.
  Du e bare en sværing å ta bilda.
  God tur videre Tom.

  SvarSlett
 4. Pappa til Veslemøy11. juni 2009 kl. 23:05

  Hei Tom
  Ja, jeg er nok skyld i mange av sidevisningene dine. Har fulgt deg hver dag, fra du staret ved Grensen. Har selv padlet store deler av strekket fra russegrensen til Bodø. Derfor er det artig å følge deg. Skal si du var heldig med været på østhavet. Mai er ofte 90% nordøst, du traff akkurat. Ser du sikter deg inn på risøysundet og sikkert ut raftsundet. Du har mye flott natur foran deg de neste ukene. Kjempeflotte bilder du har tatt. Gleder meg til fortsettelsen på bloggen din

  SvarSlett
 5. Øyvind Amundsen11. juni 2009 kl. 23:39

  HeHe heisann Tom !
  Jeg følger med flere ganger til dagen ja, men 19.000 !! Nei. Vet om mange andre som også er ivrige.
  Da du syklet Trondheim - Oslo i fjor, satt jeg oppe og fulgte deg helt til du var i mål. Ble en sen natt :-)
  Er stolt av deg vet du. Har respekt for dem som lever ut drømmene sine.
  De brillene er de styggeste jeg har sett !!!
  Fortsatt GOD TuR !

  Å Carina. Det er en "Kongespissmus" du ser på bildet.

  SvarSlett
 6. Hei,
  Godt og snakke me deg i går. Alltid kjekt når du ringer!
  Kjempe stolt av deg! God tur videre!
  Cato

  SvarSlett
 7. En liten rettelse.. Fra du startet bloggen til idag. Har du faktisk hatt 27 966 sidevisninger. Mange som trykker seg rundt på siden din.

  Camilla

  SvarSlett