torsdag 11. juni 2009

Ekstrautstyr


Her ser dere brillene mine jeg har på meg når jeg skal sove,har utviklet dem selv........

11 kommentarer:

 1. Hei Tom. Så søt du var med briller !De var jo helt nydelige !så Synes du ror ganske langt og lenge om dagene (og nettene). Tenkte masse på deg i går ute i havgapet. (Jeg var i Bergen på Bruce Springsteen konsert. Det hadde du og likt !) Nok en gang er vi imponert av de flotte bildene. Håper på fortsatt godt vær og en fin tur for deg videre. Mange klemmer fra oss 5 på Vaulen.

  SvarSlett
 2. Haha likte de tøffe brillene :-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Ka i allverden e di brillene lagt av? Jo, di jør nok nyttå!
  Håper du får bedre vær i morgen, Tom! Bildene er flotte! Har du spist joikakaker i dag og?
  Godnatt med deg! Klem fra mor.

  SvarSlett
 4. Hei Tom. Må bare si at det er fantastisk morro å
  å lese bloggen din.
  Jeg må bare beundre deg for denne turen du tar alene.
  Håper du treffer på snille padlere på din reise.
  Kos deg

  SvarSlett
 5. Hei vennen
  Det er liksom hjemme og på jobb du skal ligge på vakt, ikke på denne turen. Det kan umulig være mange som skremmer deg langt uti havgapet :)
  Du drømmer kanskje mye om div-C..hehe...
  God klem fra meg

  SvarSlett
 6. Hei onkel Tom! Du ser farlige ut med de brillene. Ikkje kom å skrem meg med de. Kjekt å hørra deg på radioen. Har lyst å hørra på onkel Tom i radioen kver gang me kjøre te barnehagen. Tror du e der heile veien eg. Stor klem fra lille Maren på øynå.

  SvarSlett
 7. Eg har ganske god kontroll med deg her fra PCen i Sportsveien. Blei litt urolige når spora (trackeren) slutta midt i Ullsfjorden utenfor Nesodden. Du bør absolutt vurdere å melde deg inn i turforeninga Hana Hallte Hunns når du kommer tilbake til Fjedle. Kanskje ikke så ambisiøse turmål som du har nå, men allikevel? På vegne av fleire på Øvre Hana. EE.

  SvarSlett
 8. Hei Tom. Ser du har roet deg for kvelden. Bra, det har vi også. Syklene er levert og me e så klare me kan te i mårå. Motvind, men sol er meldt. Ingen ting mot det du presterer. Ikke er vi alene heller. Kan faktisk hende vi treffer en og annen syklist på veien. Klem og natti fra oss på Godeset.

  SvarSlett
 9. Hei Tom. I dag reiste kollegaen min nordover til Mosknes. Som nevnt er de 7 kamerater som skal padle til Sortland ila. neste uke. Ps. Han har ditt tlf.nr. Klem

  SvarSlett
 10. Hei Tom. Nå har me kommet hjem etter gjennomført ritt. Det var hardt i år. Mye vind. Mine kollegaer skal til Stokmarknes tror eg. Ser du har padlet mye i dag også. Heia og ha en fin kveld. Kelm

  SvarSlett
 11. Hei Siri,eg snakka teksta me han idag,det ser ud som eg e litt før de ud av sundet det var jo litt dumt,e litt avhengig av vær og vind og så det kan jo være en skjanse at eg ser de.Flott at dokk gjennomførte rittet dokk e goe.
  Tom

  SvarSlett