tirsdag 19. mai 2009

Enda en oppdatering

moz-screenshot
Slettnes Fyr (bildet hentet fra google)

Pappa rundet i dag Slettnes fyr, som er verdens nordligste fyr (på fastland) og ligger i Gamvik kommune. Når jeg snakket med pappa i tre tiden i dag lå han i Mehamn og skulle runde Nordkinnhalvøya i kveld.

Kartbilde

Kart over Nordkinnhalvøya

Han ville at jeg skulle fortelle dere at han har hatt litt trøbbel med nettet og kommer nok ikke til å ha dekning på 2-3 dager. Dekning til mobilen finner han når han må, men blogging blir det litt dårlig med viss ikke han ber meg om å legge ut noe. Kan også neve at han har hatt litt trøbbel med Spot'n. Men alt er flott med tøffe pappa =)

Det var den lille oppdateringen. Dere får ha en fin kveld videre.

Mvh Camilla Amundsen

6 kommentarer:

 1. Hei TØFFE Tom
  Det må være spesielt å padle i SOL døgnet rundt, da øker vel også tempen etter hvert.
  Vi syntes du tar noen svimla lange track,men du vil vel benytte den lille østa bris som det ser ut som du har. Det er jo nesten utrolig og vite at du er ute i havet klin aleine. håper det går bra med pshyken. Og så er det spennende og treffe folk inn i mellom øktene.
  Fortsatt god tur.

  Mi følger dæ
  Sørlandet

  SvarSlett
 2. Hei Tom!!
  Ja, du er i full sving, ser vi! Utrolig å vite at du er ute de heilt aleine! Godt Camilla holder oss underrettet. Vi følger med, ja, heile familien gjør det. I morgen kommer De fra Canada, men også de er interessert. Håper å høre fra DEG SNART. Vi tenker på deg hele tiden! Klem fra mor

  SvarSlett
 3. Hey. onkel Tom
  D e tøft å lesa om deg.
  kult d du gjør heilt aleina.
  me får besøk fra canada i mårå det blir kult og håbe me kan møda deg i sverige på slutten av turen.
  Hilsen Håkon og alle på forus.
  ps: neste tur e eg me på

  SvarSlett
 4. Hei hei. Ser lillepoden ønske å være med neste gang. Får håpe moren har noe å si da....
  Hatt en koselig prat med Egil i dag. Han tar turen til Madla etter ferien. De vil jo høre. Han beroliget meg med "dette går så bra". Tom er fornuftig, og det vet vi jo. Godt å høre. Ble skremt når du skrev om kastevind og da du måtte hoppe uti etter kaiaken. Huff. Tøffe deg. Gleder oss til å møte "Canada" i morgen. Klem og take care.

  SvarSlett
 5. Hei Tom

  Dette går i rasende fart ser jeg, kjør deg nå ikke i senk så tidlig på turen, langt igjen. Tenker at du virkelig begynner og finne rytmen nå, rundt Nordkapp og over loppahavet så er du i mere beskyttet fravann.

  Har snakket med James og ordnet litt deler til han:-). Han holder definitivt ikke samme fart som deg. Håper alt utstyret fungerer og at kroppen holder mål:-). Ring om det er noe.

  Hilsen din sponsor:-)

  PS. Du skriver akkurat så godt og folkelig som jeg hadde håpet på, glimrende.

  SvarSlett
 6. Øyvind Amundsen21. mai 2009 kl. 16:31

  Hei igjen Tom !

  Fint innlegg i "Berlevåg-nytt". Fantastiske mennesker. Vi "Søringa" har masse å lære av Finnmarkinger og Nordlendinger hva gjestfrihet angår :-)

  I dag ankom Canada-besøket. Kjekt å treffe dem igjen. Huset fullt på Madla.

  Ser du er i Honningsvåg. Enig med Bjørn, at dette går fryktelig fort. Men du kjenner jo din egen kropp best, bedre enn de fleste..... :-)

  På jobb i morgen jeg, mens du har fri å kan kose deg på havet !!!

  Fortsatt god tur.

  SvarSlett