søndag 24. mai 2009

En liten sittrapp fra rom 126 Havøysundhotel

gammelt olje

Etter en god natt i teltet stod jeg opp og gikk for og se om det var noe vann jeg kunne finne,etter en liten gange var det en dame jeg spurte fint,hun sa klart det men kom inn og få nytrukket kaffe.Jeg sa ja og blei der i to og en halv time.Det var hjemme hos Henry og Kate.De var så koselige fortalte masse om øya,om barnebarna,ungene og mange flotte andre historier.Da tiden var inne for og dra viste jeg dem litt hvordan de kunne finne bloggen min,Kate dro og fram en hel kasse med strikkevotter som hun hadde laget ialle farger og størrelser,jeg kunne bare velge et par.Tusen takk:)
.
Padla litt utpå dagen over til Havøysund der jeg nå er på HOTELL , stilig, dyrt men godt,syntes jeg fortjente det etter Austhavet,Barentshavet og Svaerholthavet. Men det er farlig på hotell,da jeg skulle ut av dusjen gled jeg men klarte og ta meg for,he så nok ganske komiskt ut tenker jeg. Da jeg skulle høre om de hadde ledige rom gikk jeg rett inn i baren med tørrdrakt,solbriller og lue,jentene som var der kikket rart på meg så lo de.Det var kun ett dyrt ledig som jeg sa før, men har allerede brukt varmt vann for halvparten. Nei nå er jeg kjempesulten blir en biff og en øl tenker jeg, snakkes. Nam det var godt blei ikke helt mett men kunne liksom ikke bestille enda en middag så jeg trava ned til et gatekjøkken og bestillte den største cheesburgeren de hadde så nå står magen rett ut igjen.Frokost i syvtiden i morgen så bærer det videre til neste delmål Hammerfest verdens nordligste by. De krangler litt med Honningsvåg om det, men Honningsvåg har vist ikke nok innbyggere til og kalles by.

Ser ut for at det er litt bedre dekning nedover der jeg skal nå,da slipper jeg og springe som en fjortis på alle toppene for og se om at det er dekning.Dere får alle ha en fin dag i morgen. Jeg håper på godt vær i morgen.

Mvh Tom

11 kommentarer:

 1. Hei igjen Tommen kjekt å høra at du ikke bare spise sjølfanga fisk og leve som ein ermitt,da blir nok overgangen til et `normalt`liv på vaktå lettare når du komme hjem.Høres fantastik ut å vera på tur,e misunlig på deg så tør å ta steget.
  Knut the farmer

  SvarSlett
 2. HEi igjen Tom!
  Leste nettop om en annen tøffing som hr gått på ski fra Lindesnes til Nordkapp! Du verden, de fra Sandnes er skikkelige tøffinger! Godt å snakke med deg i går, snakke MED DEG, ikke bare OM deg! Håper du får en fin tur neste trekk!
  Hilsen mor.

  SvarSlett
 3. Hei Tom. Ser ut om du har det heilt fantastisk! Kjekt å følge med. Fungere teltet greit foresten?

  Hilsen Kjetil

  SvarSlett
 4. Hei Tom. Regner med og håper du ha det fint. Utrolig kjekt å se bloggen din. Kommer til å følge deg hele turen. Flotte bilder.
  Stå på!
  Kjempehilsen fra Espen Andersen :-)

  SvarSlett
 5. Godt å lese at du spise litt skikkelige mat og :-) Syns det e kjempe kjekt at du oppdatere bloggen din med nye innlegg så ofte, og at du skrive så mye og legge med så mange flotte bilder. Kjekt å se og lese!! :-)

  SvarSlett
 6. Solveig her - det er vanvittig moro å følge deg.
  Det er jo rene romanen, hvor er du nå lurer vi på hver dag. Tenker på deg, Tom som jeg lovte!!

  SvarSlett
 7. Hei igjen Tom.
  Våknet midt på natten, og klarte ikke sove igjen. Da var det bare og titte litt på bloggen din, og jo riktig, noe nytt var kommet. Helt utrolig. Lo godt og så for meg blikkene når du vandret inn i baren med den bekledningen ! Prøvde å skrive en kommentar, men det funket ikke den gangen. Uansett, tenker på deg hele tiden, og koser oss med bloggen din.
  Klem klem, og god tur videre.
  PS. Gjorde som du oppfordret, gikk en tur og hørte på de herlige sangene på you tube !!!

  SvarSlett
 8. Heia Tom!
  En liten hilsen fra 110 Stavanger!
  Brynen meine at nå når du har passert neset (Nordkapp) så e det bare neroverbakke og beine veien hjem, men ka vet vel en plummer. Ellers ligge du som favoritt på skjermen her sør. Kjempe å følge deg på ferden mot varmere strøk og at du dele opplevelsene med oss byaser.

  Rolf

  SvarSlett
 9. Hei Tom
  D e så kjekt å bli kjent meg deg på en anna måte likskom........... Som alle seie... du e kjempe goe å skriva. Smile, ler og av og te kan d komma ei tåre ....gripane dette. Tenke litt på vekta de så d va godt å høra at magen går lit utover...... Lykke te vidare på ferden. (e innom kver dag)
  Mange tanker og klemmer fra Siw

  SvarSlett
 10. Hei Tooooooom...

  Har du det bra?
  Har bare lyst til å sei hei og at eg lese bloggen din :D Eg syntes det er spennende å følge med.
  God Tur videre.

  Hilsen Jon Even :D

  SvarSlett