fredag 22. mai 2009

En hilsen fra Horvika

En sliten padler.
Denne sjarmøren traff jeg på Sværholdt


Hyttå mi
Horvika by night

God kveld alle sammen.

Ja her oppe i nord har man ikke tid til og sove,masse og gjøre.Etter en del handling i Honningsvåg kjørte Leif meg til flyplassen der jeg skulle starte fra. Pakka alt i kajakken,masse mat og greier. Da jeg hadde tatt to padletak hørte jeg en liten stemme som sa Tom jeg sa ja,æ komme te og savne dæ. Hørt noe så fint dert var Leifs lille sønn Patrik som snakka. Jeg blei helt rørt,en herlig gutt på syv år.

Etter 3,5timers lett padling var jeg i Hornvika,en nydelig vik nedefor nordkapplatået.Her gikk de iland i gamledager og spaserte til toppen.Fikk høre av Leif at noen innbyggere her bar opp de fisefine turistene på ryggen for og spe på inntektene,de må ha vært et slit. Ca like bratt som hårnålsvingene opp Lysebotnen.Har nå gått en kilometer for og få dekning og er ganske varm i toppen.Skal ligge i en gammel hytte her i natt tenker jeg,dårlig tak men været er supert.Så forresten de fårste 16 mygga og,de var STORE.

I morgen tidlig håper jeg og nå Tappan et stort fuglefjell utefor Gjesvær.Her går jeg iland for og hilse på havsulene.De sier du nesten kan klappe dem,er jo gul selv så jeg blir nok godt motatt tenker jeg.Bare ikke hannfuglene tror jeg er en rival og tar meg.Får ta med åra.

Nei nå er jeg sulten skal ha meg litt svin idag tenker jeg.

Me tales Tom

6 kommentarer:

 1. Øyvind Amundsen22. mai 2009 kl. 22:56

  Flotte innlegg, fine bilder. Vi koser oss med dem. Kjekt å se et bilde av deg. Så stor du er blitt ! Å så pen på håret ! Jeg tegner på kartet mitt, men du paddler jo raskere enn hva blyanten klarer å tegne. :-)

  SvarSlett
 2. Hei onkel Tom, Lasse her. Synes at du tar så flotte bilder, har sett mange av dem. Pappa sover nesten med PCen for å følge med på turen. Jeg har gresspollenalergi og er skjempe forskjølet, hadde vert bedre med finnmarkspollen.
  God tur videre fra alle oss ved havet.
  PS gleder oss til du padler forbi her.

  SvarSlett
 3. For ein søde rev og for ein søde pappa =) E sååååå kjekt å lesa alt du skrive. Elske når eg går inn på bloggen og ser at du har fått lagt ud et nytt innlegg. Du e blitt flinke nå, me å få lagt ud bilder osv. Bare håbe eg får minnepennen snart, så ska eg få lagt ud masse album fra turen din =) Eg e så ufattelig stolte av deg, og vil at alle ska vida ke Pappa e ude på. Nevne det for alle heile veien.. hehe skrøyde av deg =)

  Kjempe gla i deg !! og kooooos deg masse på tur =)

  SvarSlett
 4. Hei hei. Ja du e tøffe Tom ballong håvekål..... i nyddå.(Søskenintern morro). Som alle de andre skriver var det kos på Madla i dag. Jeg er nettopp kommet hjem etter å ha gått natteravn. Nevnte selvfølgelig deg, og hun ene da "ja han har eg lest om". He han e broren min. Stolt storesøster. Rett hjem for å logge på og lese siste nytt. Dagens høydepunkt. Si meg, er du snart på fornavn med hele nordnorge?? Misunne deg Nordkapp. Me kom jo aldri lenger ann Alta på vår tur. Natti og god tur i morgen.

  SvarSlett
 5. Håper du koser deg i Hornvika.
  Håper at historien bak dette stedet
  blir med på turen i lag med de andre inntrykkene
  du vil få slik at du ikke glemmer oss her oppe.
  Du vil få en nydelig tur rundt Nordkapp
  i morgen med elementene i ryggen(håper vi).
  Det var riktig kos å få treffe deg, Patrik tok til tårene da du rundet rundt flyplassen.
  Det holdt hardt å få stanset gråten.
  Der har du fått en venn for livet.
  Måtte hilse fra vår "Lille kjempe".
  God tur videre tom.

  SvarSlett
 6. Ser ut som du får se masse flotte natur og dyr på tur. Misunne deg. Den reven va kjempe søte :-) Du e gode å ta bilder. Kjekt å få se litt bilder av deg og, lengte jo litt etter deg hehe.

  SvarSlett