søndag 10. mai 2009

Der var de igjen.........

Skulle starte fra Kim tidlig men det var tåke helt til kl 0900,tar ikke sjansen på kryssing i tåke.
Mens jeg speida mot Vadsø kom plutselig hurrtigruta ut av tåka (gulp)bra jeg ikke var der.

Klokka 0945 var det ok da satte jeg igang, rolig hav i starten, svæære dønninger utpå Varangerfjorden ,da det var ca 1km igjen ser jeg en rød bil som blinker med lysene, tuter og to personer som hoier og skriker, jo det var de SJÅFØRANE MINE. Eg styrte mot dem og fekk cola og banan det var deilig. De hadde da vært i Havningberg. Hadde og ordna så jeg fikk dusja på brannstasjonen. Tusen takk til dere som var der.
Etter vasken var det ned og treffe en kamerat av min bror. Han heter og Tom og skal i komfirmasjon idag .Kjempekoselig. Var hjemme hos foreldrene hans og spiste, lada utstyr. Han vil og se om han kan fikse en ipod til meg. Sjåførana hadde dratt da de fikk ikke være med
de bråker sånn,de kjørte videre til Nordkapp.

Jeg ville litt lenger så Tom kjørte meg ned til kajakken og der stod det fire stykk som jeg prata med mens jeg pakka. Han en koselige karen padla selv. Han hadde nok lyst til og være med.
Dro ut og så fort at dette ville bli hardt, blei bare 8km. Kom inn til en strand der jeg ennå er. Håper det snart løyner. Kunne godt tenkt meg noen mil idag og.

I natt hørte jeg plutselig snakking utfor teltet ,jeg svatt til. Da hørte jeg "vi banker på...." jeg lukka opp og der stod det en liten puddel og et par. De hadde sett meg komme inn i bølgene og lurt på hvem det kunne være, til slutt så måtte de bort og spørre. Da var klokken 0347. Fine tid,
eg lo godt ittepå, kjekke folk de tok bilder av ein så var trøtt i tryne med mobilen.
Nå sitter eg her og prøver og laste ned bilder, er ikke så lett men får det vel snart til. Ringer en del til itkonsulenten min hjemme min kjære datter Camilla, hu e goe.
Har hengt opp en del klær til tørk inni teltet,så dere kan tnke der hvordan det er her inne nå.
Nå må jeg ut og ha FRISK LUFT.

Hilsen Tom

4 kommentarer:

 1. Kristian Knudsen10. mai 2009 kl. 21:24

  Stiligt, komt ett stykke allerede.
  Komme du te å snu døgnet nå, med tanke på vind og ver?

  Mvh
  KristianK

  SvarSlett
 2. Hei Tom

  Godt å se at du er i gang mot sør. Ønsker deg lykke til nedover kysten, skal følge med her fra Bergen.

  Mvh
  Per Ragnar Jensen

  SvarSlett
 3. Hei Tom
  Jeg prøvte å se deg på webkammeret på Hurtigruteskipet "Finnmarken" før det la til kai i Vadsø - Webkammeret står foran på skipet, så er du i nærheten får du vinke. Du bør bruke SPOTèn å registrere alle ytterpunkter du går forbi slik at det ikke ser ut som du har tatt snarveien over land. Ha en fortsatt fin tur videre.

  SvarSlett
 4. Hei Tom
  Håper du har tatt med deg solfaktor for det er meldt mye fint vær framover. Det er et stort høytrykk som er på vei nordover. Du får ha en fortsatt fin tur videre

  SvarSlett