lørdag 30. mai 2009

God pinse alle mann


Sitter her i Øksfjord og venter på været.Det er regn og vinden er litt mindre nå,ser at dere hjemme har et nydelig sommervær håper det snart er her også.Sender noen inntrykk fra dette fantastiske fylke Finnmark som jeg snart padler ut av.Se selv hvor nydelig det er her trenger ikke være sol her ser dere.Vi snakkes senere Mvh Tom.

6 kommentarer:

 1. Skjønte det at du lå på været.
  Nydelige bilder.
  James Baxter ligger på været i Gamvik.

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte bilder :-) Du e gooooeee

  SvarSlett
 3. Hei Tom!
  Kjekt å snakke med deg idag. Så nettopp på værmeldingen der nord. N ei, det var ikke så opp-løftende, nei! Og så her som er så fint. Vel, du finner vel på noe, håper vi! Tenker maSSE PÅ DEG OG FØLGER MED!Klem fra mor og far. Take care!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hvordan du har formidlet til hele Norge at Finnmark er en fantastisk del av landet vårt. Synes det er utrolig vakkert sagt at det ikke trengs solskinn for å se det at det er nydelig her. Du har virkelig blitt en ekte finnmarking i hjertet på disse ukene, Tom! Bevar det selv om ferden videre sikkert blir minst like storslagen. Riktig god tur videre!
  mvh Ingvild, Kjell hilser også.

  SvarSlett
 5. Øyvind Amundsen31. mai 2009 kl. 16:47

  Hei igjen Tom. Vi er på Jørpeland og besøker mammaen til Trygg. Fikk låne datamaskinen her. Fantastisk fine bilder. Håper været blir bedre snart :-)

  SvarSlett
 6. Flott beskrivelse av et fylke hvor klimaet kan både være både gjestfritt og motsatt.Det er det som er sjarmen med fylket. Respekt for naturen er viktig, spill på lag med den. Du er en skikkelig eventyrer som naturen og menneskene setter pris på

  SvarSlett