onsdag 6. mai 2009

Endelig igang

Ja nå er jeg endelig igang, vært litt styr de siste dagene. Reiste fra Sola 6mai (i dag) og til Tromsø. Her har jeg nå fått kajakken på taket og er på vei til Alta, er der ca kl ett i natt.
Vi er tre stykker i bilen Bjørn Tendeland, Egil Refsnes og meg. De to andre er arbeidskollegaer av meg, kjempe at de er med meg. Flyet var to timer forsinket og vi måtte bytte billetter to ganger. Da vi kom fram kom ikke ryggsekken til Egil, heldigvis hadde han ikke noen av mine ting i den.

Soveposen, telt og tannkost er det Egil mangler nå, men Bjørn i Bjørns kajakk fikset det og. Han kom med telt og sovepose, tannkosten får han kjøpe sjøl.
Er litt irritert på SPOT senderen min, den sender ikke som den skal. Ser ut som den bare virker på trekkingen. Skal ringe til en kar i morgen og se om han kan se hva det kan være.

Ellers hadde vi avskjedsamling i går hjemme hos mine foreldre på Madla, der var vi hele familien med middag og kaker, kjempekjekt. Litt trist å si hadet til dem, men er jo tilbake om ikke så lenge.

I morges kom også radioen hjem til meg (min bror Øyvind hadde tysta han ska få) men det gikk over all forventning. Dere kan høre det her - Spol frem til 02:12:00, intervjuet med meg begynner litt etter det. Nå kjører vi som sagt nordover i et aldeles nydelig vær, med snødekte topper på 1000m og mere, lurer på hvor lenge det er lyst i kveld? Dere får alle ha det bra så snakkes vi senere det blei vell mye svinger nå.

Mvh Tom

9 kommentarer:

 1. Då har du begynt på turen =) LYKKE T!!! Kjempe gla i deg

  SvarSlett
 2. Kristian Knudsen6. mai 2009 kl. 22:34

  God tur Tom! Dette bler ein opplevelse for livet! Nyt den!
  Skal følga me kver dag:)

  KristianK

  SvarSlett
 3. Lykke til på reisen opp!
  Ser du et kjempe bål bak deg et sted, er det bare meg som svir pølser og koker te :)

  Jon

  SvarSlett
 4. Lisbeth Rosén8. mai 2009 kl. 08:11

  Lykke till Tom! Vi kommer å fölge deg her fra Helsingborg, Sverige også. Önsker deg en flott reise. Hilsen Lisbeth Rosén ("nabo" fra Hana)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen - du er i gang ser jeg. Ønsker deg lykke til på ferden. Jeg ser at brannvesenet og alle andre i landet flagger for deg.
  Rolf B.

  SvarSlett
 6. hehe.. kult å følga med på SPOTen =) Nå vett me alltid korr du e.

  SvarSlett
 7. Øyvind Amundsen8. mai 2009 kl. 17:02

  Ja. Kanontøfft med SPOTen ! Du kan ikke gjemme deg for oss nå. Jeg følger så mye med, at jeg forsover meg på jobb. Men det gjør ingenting, for jeg liker jo ikke å jobbe.
  Håper utstyret virker fint !

  SvarSlett
 8. Heia Tom. Endelig i gang. Det har du fortjent nå. Studert ruten din og håper vi kan treffes et eller annet sted på Helgelandskysten i slutten av juni. Vibecke og Kai. Ps! husk tørre sokker...

  SvarSlett
 9. Hei Tom
  Så kjekt å lese det du skriver og at alt går bra, tross noe småkluss i starten. Tini tar kontakt. Hun skal utover til kysten en helg nå. Stå på. Klem

  SvarSlett