lørdag 16. mai 2009

En liten oppdatering

Nå er pappa ved Makkarur Fyrstasjon som ligger helt ytterst i Båtsfjord. Han har ikke dekning, og får derfor ikke oppdater bloggen og blir vanskelig å ringe oss hjemme. Men han tok seg en 6 km lang spasertur på jakt etter dekning og fikk ringt Vivian for å fortelle at alt er OK.


Makkarur Fyrstasjon (trykk på bildet så kan du lese om fyret)

Han er som sagt ved Båtsfjord nå og må nok bli der en stund. Akuratt nå er det ikke noe padlevær. Han sa det var Finnmarkspollen, det er visst det de i Finnmark kaller snøsludd, det blir derfor vanskelig å se noen ting. Men han ville at alle skulle vite at alt er helt fint, han har bare ikke dekning og får ikke padlet på en liten stund.

Mvh Camilla Amundsen

5 kommentarer:

 1. Hei Tom!
  Hørte av Camilla at du ikke har dekning. Det var da et fælt vær du har kommet opp i. Lurer på hvor du er 17.mai! Sov du virkelig under en båt i natt? Håper du kommer deg videre om ikke så lenge. Vi tenker på deg alle sammen hele tiden og følger med. Holder kontakten med Vivian og Cailla om oppdateringen! Ha det godt da, Tom!
  Klem fra mor og far

  SvarSlett
 2. Hei Tom.
  Vi er noen padlere fra Honningsvåg som lurer
  på om du passerer Magerøye utenfo Nordkapp
  eller om du passerer igjennom sundet?
  MVH Lars Isaksen.
  email: Lars.er@live.com

  SvarSlett
 3. Heia. 16.05.09. Har kontakt med Camilla og får oppdateringer. Nå er skjorter og flagg strøket. Ser på Grand Prix og heier på deg og Alexander. Vet hvem som står for den største prestasjonen. D e du. Riktig god 17. mai of Heia te deg og Norge. Mange 17.mai klemmer fra Per, Siri, Håkon og Påli

  SvarSlett
 4. Øyvind Amundsen17. mai 2009 kl. 11:28

  Hei igjen Tom ! Gratulerer med dagen ! Nå feirer vi tradisjonell 17. Mai her hjemme, men tenker mye på hvordan du har det. Ser ut som du har kommet deg til folk ivertfall. Kos deg på Nasjonaldagen vår, men ikke stjel pølser fra barna i Berlevåg.
  Hilsen oss i Vigå.

  SvarSlett
 5. Hei Tom. Bare en hilsen fra tante Wenche og onkel Tor. Det var godt å se at du er velberget framme i Berlevåg.Vi har akkurat spist en deilig middag her på Åsen, og da hjalp Tore og Bente meg med å få avgårde denne lille hilsenen.
  Good luck!!! Be careful!!! Hilsen oss på Åsen

  SvarSlett