mandag 2. mars 2009

Eureka


Her ser dere det som blir mitt hjem på turen. Teltet heter Alpenlite 2XT, det er et tomanns telt med et lite fortelt. Er også endel lommer inne i teltet som gjør det lettere for meg å holde orden. Det kan bli litt vanskelig av og til, bare spør min kollegaer på brannstasjonen som har skap ved siden av meg.. hehe. Ellers er det også god ventilasjon og et 4 sesongs telt så det tåler masse vær.

3 kommentarer:

 1. Hei Tom
  Knalltelt du har fått deg der altså. Har hatt teltet siden i vår, og kan bare si at det tåler alt. Det var dette teltet jeg og Kristian brukte over Hardangervidda i høst, og det holdt godt i fallvinder på 22 m/s. Eneste minus er at innerteltet kan bli vått i skikkelig heftig regnvær siden innerduken må opp først. Borrelåsene som holder ytterteltet fast i teltstengene bør du gjøre noe med, siden de blir rimelig raskt slappe og glepper. Løsningen jeg brukte var 10mm kabel fester som jeg sydde på ytterduken. Det er også genialt og lage "blaute gaute"(tørkenett i taket) av rekkenett til seilbåt. Håper du blir fornøyd med teltet, og hvis det er noe du lurer på kan du ringe meg på 41854340.

  Villmarkshilsen Kjetil

  SvarSlett
 2. Hei Kjetil:Kjekt og lese om teltet kommer nok til og kontakte dere begge før avreise,trenger noen gode råd av noen erfarne.

  Hilsen Tom

  SvarSlett
 3. Bra det e god ventilasjon så du ikkje får pusteproblemmer av din egen fiselukt !! :-)

  Klem carina

  SvarSlett